Fridas värld bland tankar och ord. -

"working nine to five, what a way to make a living"

Kom nyss hem efter en härlig morgonträning på is.
Gud, jag älskar verkligen det här, älskar, älskar älskar!
(& idag kommer Timmy hem, som jag längtar och har längtat)
Iallafall, har grymt ont i ryggen nu efter träningen, men det är det värt.
Jag kommer aldrig att kunna lämna den här delen av mit liv bakom mig.
Jag älskar att komma in i omklädningsrummet & fortfarande undra vad de gula mönstren på golvet egentligen ska föreställa, jag älskar att gå genom korridoren och känna gummilukten i näsan och höra skridskoskydden slå mot golvet för varje steg och jag älskar känslan när jag sätter skenorna på isen och att få känna befrielsen. Jag älskar att känna kylan strömma genom lugorna, känna hur solen sticker i ögonen och låta kamplusten rusa genom blodet.
Det är livet hörreni.
Det är livet.

Förresten, igår var jag och pontus och jobbade. Vi besökte Djurskyddet Hoppet och jag måste få säga att jag verkligen gillar det stället. Många söta djur hade de med, över 60 katter & en supersöt dobberman på 2 år som heter Jamie. Min favorit, verkligen. Gå in på www.123minsida.se/Djurskyddet-Hoppet/16765567 och kika :) Passa gärna på att adoptera en kisse med :) Om cirka 3 timmar väntar träff med dansbandet Jive! Och jag ska både fota och skriva (HJÄLP) Ska även göra en skoluppgift samtidigt som jag jobbar för SN. Men det blir nog bra .. tror jag. Och vet ni? I november blir jag själv ägare av en Nikon D80!!! :D YEY!

Pussar & kramar, nu ska jag skriva frågor! Och inspireras av Dolly Partons; Working nine to five. Känns som att jag jobbar mycket nu. Har tre jobb som ska in i veckan: Skate, Hoppet & Jive + att jag ska intervjua Jens. Men jag klarar det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0