Fridas värld bland tankar och ord. -

Bold.

 
Jag är väldigt trött i kroppen. I dag ville jag bara sätta mig ner på gymmet och stirra in i någon dammig liten vrå. Men istället hasade jag mig runt med femkilos-hantlar i händerna och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Flytten har kramat väldigt mycket energi ur mig. Men så är det alltid med mig och förändringar. Jag behöver några dagar att anpassa mig. Det blir alltid så. Jag förankrar mig känslomässigt till hundra procent i allting och när jag väl fått vara otålig och energisk och peppad och ledsen och burit den här förändringen på axlarna tills jag inte behöver det längre, så blir jag tom och urkramad. Så. Där är jag nu. Men det är okej. Det är inte något bestående eller något som gör mig mer än trött.
Annars då? 
I dag intervjuade jag Mike Rosenberg. Eller Passenger, som han är mer känd som. Han var väldigt trevlig. Oerhört öppen. Jag älskar sådana människor. Sådana som sätter sig i en intervjusituation för att de verkligen vill berätta någonting. Så i morgon måste jag skriva tills fingrarna blöder innan jag går på två dagars ledighet. På fredag vankas Mello-äventyr igen. 
Äntligen! 

Kommentarer
Postat av: Nathalie A

Tack fina du för Alla Hjärtans Dag brevet! :D Blev lika exalterad som ett litet barn på julafton haha! :)Kram!

2013-02-20 @ 21:57:27
Postat av: Marielle

Tack! Ja jag tror att det är viktigt för mig att vara mer tydlig med vad man faktiskt vill göra. Absolut! Det vore jättekul :D Jag har inte kollat runt eller så men det går ju att ordna. Hoppas det är bra med dig! Gud vad du levererar hela tiden ;) massa kramar

2013-02-21 @ 21:07:08
URL: http://scenbloggen.se/thisismarielle
Postat av: E

Alltså, du är vacker. Verkligen.

2013-03-01 @ 23:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0