Fridas värld bland tankar och ord. -

When life gives you meaning.

Jag bor 25 mil från mina bästa vänner. Från mina föräldrar. 46 mil från min lillasyster. Tiotals mil från alla andra nära vänner jag har. Det är ett rent helvete. Det är det faktiskt. Det gör ont och det tär och det känns. Men det är så det är. För det är här jag vill vara. Det är här jag ska vara. Och det är här jag kommer att stanna för väldigt, väldigt lång tid. Kanske till och med för alltid. Och det känns bra. Det känns rätt. Men det betyder också att allt annat kommer att fortsätta kännas. Avstånden och distansen och ensamheten och det faktum att livet jag lever nu delar jag vardagligt med helt andra människor än förut. Människor som jag tycker om, som jag värderar högt över molnen, men ändå... andra.
Jag har till och från ganska svårt att hantera det.
Men det har också gjort att livet blivit så mycket mer... mitt. Det är jag och vardagen och det jag vill göra med den. Det har gjort att jag mer än någonsin fokuserar på att göra allt som gör mig glad. Att aldrig tänka två gånger. Att aldrig värdera det i någon annans händer eller tycke eller åsikt. Att aldrig vända om av rädsla eller ovisshet.
För det är mycket som har blivit ännu viktigare i mitt liv nu. Familj. Vänskap. Det som är flera mil bort. Men det som har kommit att bli avgörande är att jag hela tiden gör det jag får lust med. Om det så är för stunden eller för tre månader framåt. Att säga ja till det som får mig att må bra och våga satsa hundra procent på det oavsett vad det är.
Och jag har blivit mycket gladare av det.

Kommentarer
Postat av: linnea

Jag tror det är viktigt att leva lite själv i vardagen, då man inte har detdär trygghets-nätet som tar emot vid minsta lilla tvekan och oro. Man lär känna sig själv så jävla bra. :)

En helt annan sak.. men skulle du vilja berätta lite hur du gör med träning och vad du äter osv? För du går efter ett visst schema? (:
Kram!

2013-02-27 @ 17:44:53
URL: http://linneawho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0