Fridas värld bland tankar och ord. -

Livet, det senaste.

 
1. Har varit på en middag med några vänner. Det var fantastiskt på alla sätt och vis. Jag drack två glas vin och pratade om saker jag inte trodde att jag skulle prata om. Väldigt välbehövligt på något vis.
2. I går vaknade jag först efter klockan tre på eftermiddagen. Gick direkt till gymmet och såg sur ut. Var i och för sig lite lätt butter genom hela träningspasset också. I morgon har jag möte med min PT. Det om något kommer nog att göra... ont. 
3. Chefen bjöd på gofika på jobbet i fredags. Minimuffinsen såg ut som tillbehör från en saga. 
4. Har varit på två lägenhetsvisningar. Den ena är verkligen min drömlägenhet. Har suttit i telefon med mäklaren och banken hela veckan. Stressnivån på det skulle jag säga är ungefär som priset på längeheten: en och en halv miljon. 
5. Choklad-banan-protein-plättar. Fint va?
6. Som sagt. Var på middag. För att bjuda igen slängde jag ihop en sockerfri kladdkaka efter jobbet och pressade ner i väskan. Den blev succé! 
7. Pressdag för "Familjen Holstein-Gottorp". Det var mycket trevligt. TV4 bjöd på frukost, champagne och chokladtårta. Vad jag smakade på? Ett glas juice. 
8. Gymmet igen. Är där varje dag. Min kollega Martin förstår inte riktigt hur jag orkar. Det gör inte jag heller. 
9. Behövde en utfyllnadsbild. Den här är från nyårsafton. Jag gillar verkligen inte nyårsaftnar. Det så underligt, för det känns som att man borde det, och inför varje afton så är jag ändå sjukt pepp och sedan går jag all in. Men jag går alltid hem med känslan av "jaha". Och den är rätt otrevlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0