Fridas värld bland tankar och ord. -

Beroende.

Å hej och hå. Om någon skulle fråga mig vad jag helst av allt skulle plocka med mig till en öde ö skulle jag svara Youtube. Har jag Youtube behöver jag inget sällskap. Jag behöver ingen mat, inget vatten, egentligen ingenting annat än denna lilla skattkista av fragment från livet. Jag älskar Youtube. Jag är inte speciellt förtjust att sitta på en grabbig hemmafest och kika på hemmasnickrade klipp där folk åker cross över en U-formad ramp iklädd kroppsstrumpa och sedan skratta så ölen sprutar. Inte riktigt. Men jag kan sitta vaken i timmar och söka efter intervjuer och framträdanden och diverse inspelningar tills dess att ögonen går i kors.
Som de senaste dagarna. 
Jag har sett alla (ja, alla) One Directions liveframträdanden från avsnitt ett till final i "X-factor", tre intervjuer med Selena Gomez, flera klipp från MMVA Awards, "Funny moments" med Demi Lovato och Simon Cowell, ett antal intervjuer med Jennifer Lawrence, Ian Somerhalder och Justin Bieber, flera hopklipp av Justin Bieber och One Directions "funny moments" i intervjuer, stora delar av Ellen Degeneres säsong 2011 och ett av Demi Lovatos framträdanden med "Skyscraper". Sedan sprang jag på en hel del annat på the road of klicking, men det där täcker väl de första timmarna.
Efteråt blir jag alltid nervigt inspirerad, exalterad – och fundersam. I ett.
Skriver på lösa trådar och hoppar i sängen och dricker en kopp te i total tystnad och planerar för framtiden.
Det kan vara så att jag både är lite störd och lite lätt beroende, ja. 
Men jag vägrar bli av med det.
 
(Nu ska jag kika på när Beyonce intervjuas i "Oprahs next chapter" samtidigt som jag äter lite frukost. MAJ GAD SO EXCITED. Och jag driver inte.)
 
 

Kommentarer
Postat av: EMMA

SVAR: Låt oss köpa på 7Eleven! Eller bara dricka vin. Jag tvekar på att du inte kan dricka vin.

2013-05-14 @ 21:23:14
URL: http://finest.se/emmaholden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0