Fridas värld bland tankar och ord. -

Fucked up health.

Min fysiska hälsa just nu alltså... den är inte så bra. Immunförsvaret är helt trasigt och jag går runt med en molande värk i kroppen hela dagarna. Axlarna är stenhårda, ryggen gör ont, magen är i uppror, jag är ordentligt förkyld och det ger aldrig riktigt med sig. Inte något utav det. Ibland har jag till och med svårt att fokusera blicken. Andra gånger får jag tvinga hjärnan att tänka ett steg längre. Alltså. Jag vaknar aldrig riktigt utvilad och vill helst av allt sova. Jämt. Och jag måste hela tiden sysselsätta mig själv, för att inte känna att jag har svårt att slappna av. Att ladda om. När jag ska sova måste jag sätta igång en film eller en tv-serie eller vad som helst. Likadant när jag sminkar mig. När jag äter. När jag klär på mig. Jag måste låta hjärnan koppla an till någonting, inte något som kräver min fulla uppmärksamhet, men som ändå låter den fokusera på något tillräckligt för att ta bort känslan av att allt fortfarande är rätt risigt. Det kan hända att allt bli en ond cirkel, så kan det vara, men det är liksom det som håller det här lilla bygget uppe just nu.
Jag tänker att när jag får två dagar ledigt i veckan ska jag stänga av telefonen, läsa böcker, äta långa, långa, långa jävla frukostar så att det går över till att bli både lunch och brunch, ta promenader INTE för att träna, utan för att andas och sedan ska jag sova. 
Som Törnrosa.
I hundra jävla år.
Nästan i alla fall. 

Kommentarer
Postat av: your lanza-girl

lova mig att du gör det då också!!!!!!! det där lät inte bra och det verkar som att du verkligen skulle behöva vila hjärtat. (eller så behöver du en semester i sundsvall med mig) love ya

2013-05-19 @ 08:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0